İnternet BankacılığıOnline İşlemler

Hizmetlerimiz

Genel Müdürümüz Sayın Hakan GÜLTEN'in Yeni Yıl Mesajı

 

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

PTT Ailesi olarak başarılarla dolu bir hizmet yılını daha geride bırakıyor, 2024 yılını yeni umutlar ve hedeflerimizle karşılıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 183 yıldır ülkemizin ve milletimizin hizmetinde büyük başarılara imza atmış bir kurum olarak, geçmişteki başarılarımızdan aldığımız güç ile Şirketimizin gelecekte elde edeceği başarılara doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

2023 yılını geride bırakırken, bu sene birçok umut dolu anın yanı sıra ülkemizi derinden sarsan felaketler de yaşadık. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası depremden etkilenen illere gönderilen bireysel yardımları ücretsiz olarak taşımak ve siz değerli çalışma arkadaşlarımın özverisi ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırmış olmaktan gurur duyuyoruz. Depremden etkilenen illerde gönüllü olarak görev alan ve gönüllü olmak isteyip şartlar nedeniyle görevlendirilemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Depremde yaşamını yitiren mesai arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve PTT Ailemize baş sağlığı diliyorum. Teşkilatımız; her türlü zorlu koşul altında PTT’mizin ülkemiz için taşıdığı anlamı ve değeri bir kez daha göstermiş oldu.

Bununla birlikte 2023 yılının Cumhuriyetimizin 100. Yılı olması sebebiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda ülkemizin hızlanması ve yükselmesi için bizler büyük PTT Ailesi olarak çalışıyoruz.

Faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz her alanda öncü bir konuma gelmek için hizmetlerimizi ülkemizin dört bir yanındaki geniş hizmet ağımız ile müşterilerimize ulaştırıyoruz.  2023 yılının Ekim ayında biz de “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” için yazılan ve 2002 yılında teslim alarak özenle muhafaza ettiğimiz mektupları sahiplerine ulaştırdık. 

Gönderi yoğunluğu yüksek Başmüdürlüklerimizden başlamak üzere Bölgesel Aktarma Merkezlerimizde devreye aldığımız ve 2024 yılında 5 şehrimize daha kurulumunu gerçekleştireceğimiz tam otomasyona sahip Kargo Ayrım Sistemleri ile hatasız, hızlı ve kaliteli teslimat hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Şehir içi toplu ulaşımda ödeme yöntemlerini tek bir çatı altında birleştiren Türkiye Kart Projemiz ile farklı şehirlerde kesintisiz ulaşım hizmeti sunulmasını amaçlıyoruz. TR Kart’ın kullanımının yaygınlaştırılması için çalışmalarımıza yeni yılda da hız kesmeden devam edeceğiz. 

2023 yılını geride bırakırken 2024 yılının sevdiklerinizle birlikte sizlere, büyük PTT Ailemize ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. 

Hakan GÜLTEN

PTT AŞ Genel Müdürü