İnternet BankacılığıOnline İşlemler

Hizmetlerimiz

Genel Müdürümüz Sayın Hakan GÜLTEN’in "30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı

 

 

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Bugün, aziz milletimizin istiklali ve istikbali uğruna ortaya koyduğu destansı mücadelenin zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bu anlamlı gün, tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde her türlü zorluğa karşı gösterdiği birlik ve beraberliğin simgesi olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır. 30 Ağustos 1922’de kazanılan Büyük Taarruz Zaferi, askerî bir başarı olmanın yanında milletimizin kendi kaderini tayin etme iradesinin ve egemenliğinin en somut göstergesidir. Bu zaferle, vatan topraklarımız düşman işgalinden tamamen kurtarılmış, Cumhuriyetimizin temelleri sağlam bir şekilde atılmıştır. 

PTT Teşkilatımız da bu zorlu süreçte haberleşme ve iletişim başta olmak üzere birçok alanda çok kritik görevleri üstlenmiş, büyük bir özveriyle çalışarak savaşın seyrini değiştirmiştir. Teşkilatımız, elde ettiği başarılar ve milletimize sunduğu hizmetler kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün övgüsüne mazhar olmuştur.

Bu büyük miras, PTT Ailemizin her bir ferdinin omuzlarında bir emanet olarak durmaktadır. Bizler de bu mirası gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. 

Hakan GÜLTEN

PTT AŞ Genel Müdürü