İnternet BankacılığıOnline İşlemler

Hizmetlerimiz

Genel Müdürümüz Sayın Hakan GÜLTEN’in "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

 

 

Değerli Çalışma Arkadaşlarım, 

15 Temmuz 2016 tarihinde millî egemenliğimize kasteden hain darbe girişimi milletimizin birlik ve beraberliğinin sınandığı tarihî anlardan biriydi. Asırlar boyu hatırlanacak destansı bir mücadelenin yıl dönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün; Türk milleti olarak tek bir vücut olup verdiğimiz mücadele ile kazandığımız bu büyük zaferin sevincini hep beraber yaşıyoruz. 

Devletimize ve milletimize yönelik bir ihanet planı olarak 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşadığımız ve hafızalarımızda canlılığını koruyan hain darbe girişiminde milletimizin iradesine ve demokrasimize kastedilmişti. Aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde büyük bir kahramanlık göstererek canı pahasına demokrasisini, vatanını ve bağımsızlığını savundu ve bu hain girişime karşı gösterilen kahramanlık ile kazandığımız zafer tarihe altın harflerle yazıldı. O gece göğsü vatan sevgisiyle dolu kahramanlarımız, milletimizin birliğini ve beraberliğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Türk milletinin bağımsızlık aşkı ve demokrasiye olan inancı, bu hain darbe girişiminin bertaraf edilmesini sağladı.

PTT Ailesi olarak bizler de bu süreçte sorumluluk almaktan asla kaçınmadık; hem devletimizin hem de milletimizin yanında yer aldık. İki asra yaklaşan köklü tarihimiz boyunca savaş, hastalık, doğal afet demeden her zorlu koşulda olduğumuz gibi 15 Temmuz gecesinde de vatanımızın bölünmez bütünlüğünü hedef alanlara, birlik ve beraberliğimize kastedenlere karşı tek yürek olduk. 

Türk milleti olarak tüm dünyaya geçmişte olduğu gibi gelecekte de demokrasiden yana olacağımızı ve ülkemizin bekâsını canımız pahasına korumaya devam edeceğimizi, demokrasiden ve millî irademizden asla vazgeçmeyeceğimizi kanıtladık.

15 Temmuz darbe girişimine karşı gövdelerini siper eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı bir hayat dilerken, böyle karanlık günleri bir daha yaşamamayı temenni ediyor, milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü kutluyorum.

 

Hakan GÜLTEN

PTT AŞ Genel Müdürü