İnternet BankacılığıOnline İşlemler

Hizmetlerimiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU'nun Ramazan Bayramı Mesajı

Kıymetli Çalışma Arkadaşlarım;

 

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedî azaptan kurtuluş olan bir "Ramazan-ı Şerif"i daha hüzünle uğurluyor; ardından gelen bayramı muhabbet ve coşku ile karşılıyoruz.

Rabbim'den tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri ve hayırları kabul etmesini diliyoruz.

Bayramlar; sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularını bağrında taşır. Toplumsal barış ve beraberliğimiz için mükemmel bir sebep, eşsiz bir fırsattır. Ancak başta Filistin olmak üzere, maalesef Dünya'nın birçok yerinde bayram sevincini yaşaması gereken çocuklar, savaşın ve işgalin gölgesinde bayramı geçiriyor.

İslam beldelerinde süregelen bu acılar yüreğimizi derinden yaralıyor.

Duam odur ki mübarek Ramazan Bayramı; müslümanlara, ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'ya, Filistin'e ve bütün mazlumlara yapılan zulümlerin son bulmasına vesile olsun!

Ramazan ayında oluşan manevi iklim, on bir ay boyunca yurdumuz ve tüm dünya üzerinde de inşallah hâkimiyetini sürdürsün...

Değerli Çalışma Arkadaşlarım;

Ramazan ayı içerisinde, yoğun bir seçim atmosferinin ardından 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri'ni demokrasiye yakışır bir olgunlukla neticelendirdik. Aldığımız sonuçlar ülkemiz için hayırlı olsun.

Şimdi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı için çalışmalarımızı daha da hızlandırma zamanı...

Ülkemiz genelinde yapımı süren tüm projelerimizi çabucak tamamlamaya ve yeni eserlerimizi milletimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.

İnsanımızın en sık kullandığı ulaşım ve iletişim ihtiyaçlarının sorumluluğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak bizim omuzlarımızda... Bu mesuliyet bilinci ile şimdiye kadar ulaşım ve iletişim alanında bir sürü dev projeyi hayata geçirdik. 2002 yılında başlayan eser ve hizmet siyasetimizde büyük, tarihî adımlar attık.

Şimdi sırada 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Yürekten inanıyorum; bu amaçlar doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğiz!

Milletimize, her zaman olduğu gibi daha pek çok hizmeti ve eseri sunacak; vatanımızı topyekûn kalkındırmayı sürdüreceğiz.

Bu düşüncelerle, ülkemizin aydınlık geleceği için azim, yüksek sorumluluk ve görev bilinci içerisinde 7/24 esasıyla hizmet eden ve proje üreten siz kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor; ailenizle, çocuklarınızla ve tüm sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.

Bildiğiniz üzere vatandaşlarımız, bayramda sevdiklerine güven ve konforla kavuşsun istiyoruz; bu sebeple de ulaşımda yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa ve yoğunluğa karşı gereken önlemleri alıyoruz.

Bayram süresince hat boylarında, tren istasyonlarında, yollarda, tünel ve köprülerde, limanlarda, uçuş kulelerinde ve pistlerde görev yapacak olan tüm arkadaşlarımıza da başarılı ve özverili çalışmaları şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Yine, hepimiz sevdiklerimize ulaşmak için yollara düşeceğiz. Tüm vatandaşlarımız ile birlikte sizlerden de kurallara harfiyen uymanızı, yorgun haldeyken araç kullanmamanızı ve mutlaka kemerinizi takmış olarak direksiyona geçmenizi, yol boyunca sabırlı ve dikkatli olmanızı istirham ediyorum.

İnşallah bayram sonunda yine bir ve beraber olmak, sağlıkla buluşmak temennisi ile hayırlı tatiller diliyorum.

Allah'a emanet olunuz.

 

Abdulkadir URALOĞLU

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI